Noordstar leed thuis tegen Bevel een 1-2 nederlaag na een gelijkopgaande wedstrijd die geen winnaar verdiende. Keerpunt was de door Noordstar gemiste strafschop in de 2de helft (bij een 1-1 tussenstand), daarna werden de bezoekers alsmaar sterker en kreeg Noordstar een kwartier voor tijd de fatale 2de tegentreffer te slikken.Voor Noordstar speelden Jan Meir, Mathias Tubex, Peter Engels, Jo Meir, Thijs Lambaerts, Robin Van Beek, Jonas Donckers, Vincent Tubex, Philip T' Syen, Joeri Helsen en Niels Caers. Invallers waren Miguel Bruynseels, Tom Lens, Jo Baetens en Jan Van de Water.De eerste helft verliep evenwichtig en was bijzonder schaars aan kansen, er viel vooral veel middenveldvoetbal te bewonderen. De eerste echte kans was voor Noordstar en was meteen raak; na een mooie aanval en een afgeweerde trap van Joeri belandde de bal bij Niels Caers, vanuit een scherpe hoek aan de rand van de 16m haalde die uit en de harde lage bal verdween via de binnenkant van de paal in doel, 1-0 (15'). Enkele minuten later was alles al te herdoen; hoekschop voor Bevel en een bezoeker die centraal voor doel veel hoger dan onze verdedigers sprong en de bal naast de linker doelpaal binnenkopte, 1-1 (19'). Na een prima trap van Philip haalde de keeper de bal nog uit de rechter kram (22'), Jan pakte daarna (makkelijk) een bezoekende vrijschop (23'). In de resterende 25 minuten voor de rust kreeg geen van beide ploegen nog een kans bij elkaar gevoetbald, alleen een bezoeker trapte op slag van rust een afvallende bal nog in één tijd hard net over.Ook de 2de helft verliep evenwichtig, Noordstar miste echter al snel dé kans om op voorsprong te komen; Philip soleerde door de bezoekende verdediging en werd ten val gebracht in de 16m, hij zette zich zelf achter de strafschop maar trapte die te zwak naar de rechter hoek, de keeper pakte en geen 2-1 (4'). Wat later ging doelman Jan goed plat op een geplaatst balletje naar de hoek (12'), Robin zag na een trap van aan de 16m zijn bal onder de lat weggeplukt door de doelman (14'). Daarna maakte Noordstar niet veel meer klaar, alleen de bezoekers konden af en toe dreigen. Noordstar kwam eerst nog goed weg toen (na een trap van een bezoeker) de bal via de paal en de rug van Jan naast ons doel ging (26'), wat later was het wel raak; een bezoeker haalde van erg ver (25m?) hard uit, de bal verdween (onhoudbaar voor Jan) in de rechter winkelhaak en 1-2 (27'). Op vrijschop van Philip verlengde Joeri met het hoofd de bal net naast (35'), aan de overkant trapte een bezoeker eerst net naast (37') en redde Jan wat later prima toen een bezoeker alleen voor doel zijn kans waagde (45'). In blessuretijd (46') trapte Jonas een vrijschop hard net over doel, weg laatste kans op de verdiende gelijkmaker.Hiermee is de heenronde afgesloten, volgende zondag staat met de derby (thuis) tegen Immer Voort de eerste match van de terugronde al geprogrammeerd. De voorlopige balans is niet bijzonder positief met 20 punten uit 15 wedstrijden, de supporters zouden dat aantal graag stevig zien aandikken in de terugronde... [i](Bruno M/Noordstar.)[/i]